Златан Ибрахимович е една от най-големите звезди във футболния свят и

...
Златан Ибрахимович е една от най-големите звезди във футболния свят и
Коментари Харесай

Когато казва, че е Бог, Златан Ибрахимович не се шегува

Златан Ибрахимович е една от най-големите звезди във футболния свят и е прочут освен с осъществяванията си на терена, само че и с огромната си уста. Често изявленията му са хапливи, иронични или изпълнени с огромна доза самовлюбеност. Това потвърди и с следващото си изявление.
 Златан Ибрахимович и заниманията му на яхта
Златан Ибрахимович може да лети

Или най-малко по този начин си мисли

41-годишният швед разгласи края на своята футболна кариера при започване на юни. А преди дни даде изявление пред английския публицист Пиърс Морган, в което прави забавни самопризнания.

Запитан кое е по-добро - сексът или да вкараш гол, Ибрахимович без да се замисли съобщи, че това е сексът. " Който мисли по различен метод, значи има проблеми със секса и би трябвало да потърси помощ ", добави той.
 Снимка 636514

Футболистът нееднократно е правил и гръмкото изявление, че е Бог. Пред журналиста той още веднъж определи себе си по този метод и напомни, че не се майтапи, когато споделя това. Не пропусна и да подчертае, че той е доста безценен и не играе за без пари - намек към селекционера на Милан, последния тим, от който беше част.
 Златан Ибрахимович, Asterix & Obelix: The Middle Kingdom и първата роля в киното на футболиста
Златан Ибрахимович ще дебютира в киното

Астерикс и Обеликс би трябвало да внимават

Попитан кои са грешките, за които съжалява, Златан Ибрахимович за пореден път показва самочувствието си. Той съобщи, че съжалява, че не е бил част от Аресенал. Но разясни, че не в никакъв случай не прави проби. Защото той е най-хубавият и другите нямат значение, предава DailySports.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР